Din kropp har kunskap

Varje människa är en ny värld att utforska. Här utgår varje behandling från dig och din unika kropp. För din kropp vet vad den behöver. Tillsammans ser vi till att den får just det. Kanske får du en energiboost direkt, kanske går du ned i varv för att din kropp behöver läka under lugn sömn. Reaktionen visar hur behandlingen ska fortsätta för bästa effekt. Oavsett vilka besvär du har är målet alltid att du ska få mer energi och en kropp i balans.

Urkraft behandlar med framgång

Migrän och huvudvärk

Fysisk utbrändhet

Energilöshet

Sänkt livslust

Kronisk stress

Mag- och tarmbesvär

Rygg-, axel och nackbesvär

Idrottsskador

Cirkulationsblockeringar

Sköldkörtelbesvär

Gikt och hälsporre

Yrsel och öronsusningar

Hormonbesvär

Blodtrycksförändringar

Underfunktion i blod- och syrecirkulation

Fibromyalgi

Elöverkänslighet

…och mycket mer

Varför finns Urkraft?

Viljan att hjälpa människor har gått som en röd tråd genom mitt liv. Oavsett vad jag arbetat med har det varit viktigt för mig att människor omkring mig mår bra. När jag efter många år utomlands kom tillbaka till Sverige föll alla bitar på plats. Min mamma, som arbetat med holistiska behandlingar i över 20 år, skulle gå i pension och vad kunde vara naturligare än att jag tog över hennes verksamhet? Jag hade ju sett henne hjälpa så många människor under åren. Själv hade jag utbildat mig inom aromaterapi, reiki, qi-terapi och kinesiologi. Allt kändes rätt, så jag gjorde slag i saken och startade Urkraft.

Nu arbetar jag med friskvård varje dag och får ägna mig åt det jag tycker allra bäst om – att hjälpa människor till hälsa och harmoni.

Välkommen till Urkraft!

Ulrika Harrison

Urkraft behandlar inte barn under 8 år. Jag behandlar inte heller personer med cancer, diabetes, pacemaker eller gravida med ljusakupunktur eller infraröd bastu enligt svensk lagstiftning.