Akupunktur helt utan nålar! Ljusakupunktur baseras på den klassiska kinesiska metoden för att förebygga fysiska problem, underhålla god hälsa och hjälpa kroppen att självläka. Genom att lösa upp blockeringar i kroppens energiflöden och tillföra livsenergi eller så kallad qi, ger du din kropp möjligheten att göra det den är bäst på – att läka sig själv.

Behandlingen inleds med en mätning av mängden qi i kroppens meridianer och fyller sedan på med energi i form av infrarött ljus för att harmonisera energiflödet. Behandlingen är helt smärtfri och kan inte överdoseras. Syftet är skapa balans och harmoni i både kropp och själ.

Även om orsaken till besvär ofta ligger i obalans och blockeringar i energiflödet, kan läkningen av symptomen få extra kraft av riktad behandling. För att behandla specifika symptom kan det infraröda ljuset användas för att behandla just de punkter som ger optimal effekt för rygg, lungor, knän med mera. Ljuset verkar på cellnivå och tillför energi och qi, något som nålar inte kan göra. Låt dig fyllas av ny livslust och energi!