Vi vet alla vad som krävs för att ge oss själva goda förutsättningar för hälsa. Att äta varierat, sova ordentligt, röra på sig och få tillräckligt mycket solljus varje dag ger kroppen energi och motståndskraft. Men ibland sätter tillvaron käppar i hjulet. Alla drabbas av stressiga perioder då det känns omöjligt att hinna med allt man borde. Då kan kosttillskott, vitaminer, mineraler och örtmediciner vara en hjälp för kroppen.

Urkraft har valt att arbeta med noga utvalda produkter från det svenska företaget Holistic och norska Herba Plus. Båda tillverkarna har en holistisk syn på hälsa, väldokumenterade produkter och ett starkt miljöperspektiv, med fokus på ekologiska råvaror.

Kanske behöver du en detox? Eller ett tillskott av mineraler för att stärka dina muskler? Vitaminer som ger energi under mörka månader? Muskeltestning ger ledtrådar till vad din kropp behöver och vilken dos som är optimal för dig. Urkraft hjälper dig att hitta just de produkter som får dig att må bättre och hitta tillbaka till din inre balans.